Information om Betalning

Här har vi samlat ett urval av våra populäraste artiklar om betalning.

Kortbetalning

Hos oss kan du betala bekvämt och tryggt med bank- eller kreditkort. Vi accepterar MasterCard, Visa och American Express. Ditt kort debiteras när din beställning lämnar vårt lager. Om du returnerar en vara återförs beloppet till ditt konto igen.

Dina kortuppgifter överförs via kodat SSL-förfarande. Denna höga säkerhetsstandard innebär att du betalar säkert med kort på skorsaren.se.

Extra säkerhet vid betalning med kort
Verified by VISA och MasterCard Secure Code erbjuder en mycket säker hantering av korttransaktioner på internet via särskilda krypteringsmetoder. Du behöver inte installera några program på din dator. Vid ett köp på internet länkas du automatiskt vidare till din internetbank, där du bekräftar betalningsbeloppet med en personlig PIN-kod. När koden har kontrollerats av banken, kommer beställningsbekräftelsen från skorsaren.se direkt.

Du som ännu inte har registrerat dig för Verified by VISA eller MasterCard Secure Code länkas också till din internetbank. Här loggar du in, väljer ut en PIN-kod och en personlig välkomstfras för identifiering. I övrigt är det samma process som för redan registrerade kunder.

PayPal

Hos oss kan du betala via PayPal. I beställningsprocessen länkas du automatiskt vidare dit. Om du redan är PayPal-kund kan du logga in med dina användaruppgifter och bekräfta betalningen. Om du är ny hos PayPal kan du antingen logga in som gäst eller skapa ett PayPal-konto och därefter bekräfta betalningen. Så fort din betalning har registrerats hos oss, vilket brukar ta ett par minuter, börjar vi packa din beställning. Självklart får du en beställningsbekräftelse av oss.

Tänk på att det inte är möjligt att betala en beställning med förskottsbetalning eller faktura via PayPal, eftersom detta inte kan kopplas ihop i vårt system. Om du returnerar en vara återförs beloppet till ditt PayPal-konto igen.

Förskottsbetalning

Förskottsbetalning erbjuder vi när inga andra betalningsalternativ är tillgängliga. Vid förskottsbetalning får du direkt en beställningsbekräftelse per mejl. I detta mejl finns också bankgironumret som du använder för betalningen. Så fort vi har tagit emot din betalning börjar vi packa din beställning. Beroende på vilken bank du använder kan det ta 2-4 bankdagar innan pengarna når oss. Betala varje beställning separat och kom ihåg att alltid uppge ditt beställningsnummer som referens i meddelandefältet.

Varorna du beställt är reserverade för dig tills vi har mottagit din betalning, dock högst i 7 dagar. Om du returnerar en vara återbetalas pengarna till det bankkonto du har angett.